Hoppa till innehållet

Kundreferenser 

När började ni samarbetet med KAMI?

”Första kontakterna togs nog för si-så-där 15 år sedan. Sedan kom det igång på allvar under 2007. Snabba leveranser och stabil kvalitet var avgörande faktorer.”

Vilka fördelar ser du?
”Som jag påpekade tidigare; snabb leverans och stabilitet hela vägen. De håller också fantastiskt fin passform, totalekonomin är tilltalande plus att vi alltid vet att kunden
får det bästa. Vi har, för övrigt, själva lagt ett enkupigt Plegel på firman tidigare i år.”

Peter Silverplats, Silverplats Plåt, BodenNär började ni samarbetet med KAMI?
”Vi började 2010 och en av anledningarna var närheten till den lokala tillverkningen i Kalix.”

Vilka fördelar ser du?
”Det är mycket estetiskt tilltalande, snygga, tak med sin matta yta. Det är marknadens stabilaste tak och vi behöver inte montera rasskydd. Dessutom är de trygga och säkra för oss att jobba på tack vare ytskiktet, regn eller snö spelar ingen roll.”

Erik Arvidsson, Jera Bygg, PiteåNär började ni samarbetet med KAMI?
”Vi har jobbat med KAMI sedan 2011. Anledningen att vi började var en stor efterfrågan. Kunderna frågade, helt enkelt, efter KAMI:s tak.”

Vilka fördelar ser du?
”För oss handlar det framför allt om leveranssäkerhet och service. Kalix ligger nära oss på alla sätt. Dessutom är tillverkningen helt unik vilket bidrar till den höga kvaliteten.”

Michael Björkman, Björkmans Tak, Boden


KAMI erbjuder hög leveranssäkerhet och flexibilitet. De levererar produkter av mycket hög kvalitet som uppfyller Vittjärvshus höga krav.


Tornedalshus väljer KAMI eftersom de levererar förstklassiga produkter av mycket hög kvalitet - i rätt tid och på rätt plats.


För oss som yrkesverksamma inom byggbranschen är KAMI:s snabba och försäkrade leveranser viktiga. Vi gillar även deras produktutbud. TerraPLEGEL har blivit vår favorit, eftersom vi tycker att det är den vackraste takplåten på marknaden. Det är lätt att installera och så stabila att du kan gå överallt på taket utan att skada det.

Bo-Lennart Björklund, BBS Bygg AB


 För några år sedan, när jag lade ett nytt tak på mitt hem i Haparanda, valde jag KAMI:s svarta PLEGEL av både estetiska och ekonomiska skäl. Den 2-kupiga profilen passar huset och resultatet var enastående. KAMI erbjuder bra leveransvillkor och det känns rätt att köpa från en regional tillverkare. Jag har även TerraPLEGEL på min stuga. Det är okej att gå på, eftersom det inte är halt, och snön glider inte av. Jag har bara positiva saker att säga om det och jag är mycket nöjd med mitt tak.

Mikael Myllymäki, Haparanda


Jag har alltid upplevt att KAMI har rätt tak, både att arbeta med och att gå på. Produkterna är mycket robusta och du behöver aldrig oroa dig för bucklor när du installerar dem. Personligen valde jag sandbelagda TerraPLEGEL eftersom snön inte glider av. Det är också en mycket attraktiv tak. Jag är helnöjd!

Thomas Hjelm, SA Englund Bygg AB


Vi väljer TerraPLEGEL på grund av säkerhet (anti-slip beläggning), överlägsen gåbarhet, kundnöjdhet, bättre ljudegenskaper och varsam avvattning.

Pekka Virolainen, Gnesta Plåt


När jag lade nytt tak på mitt hus för flera år sedan jag valde KAMI:s TerraPLEGEL eftersom jag alltid har gillat KAMI:s tak. Jag har även det på min stuga i skärgården. Mitt val av 2-kupig profil var mest en smaksak. Snön kvar på taket, så jag har inte behövt installera en snö vakt. Jag har aldrig sett snö glida av taket på min stuga, och det har en mycket brant stigning.

Kjell Johansson, tidigare VD för HÖ Allbygg AB


 

By Formsmedjan. Powered by YAGO.