Hoppa till innehållet

Arkitekt

Som arkitekt anpassar du byggnaden både konstnärligt och kontextuellt efter omgivningen. Vid val av tak är det dessutom viktigt att förhålla sig till de yttre omständigheterna som väder och klimat. Väljer du KAMI kan du enkelt motivera ditt takval. Vår PLEGEL-serie förenar det bästa av två världar; plåtens hållbarhet och teglets tilltalande estetik. Att taken dessutom är utvecklade och producerade i och för en av världens mest extrema miljöer garanterar tak som tål yttre påfrestningar genom tid och årstid. Med vårt breda färgutbud anpassas taken lätt efter omgivningens estetiska krav.

Lär känna KAMI-taken

Vi är övertygade om att du väljer tak med omsorg. Att du gärna vill bilda dig en god uppfattning om det tak du väljer till respektive hus. Att bläddra i produktkataloger eller scrolla på webbar kan ge ett hum, men vi tror att du gärna vill engagera dig djupare än så. Därför kan du beställa hem kostnadsfria produktprover för att du i godan ro ska kunna känna dig fram med våra olika tak. Önskar du ta reda på takens olika egenskaper och rådgöra om vad som passar bäst när; kan du boka in ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare. De presenterar gärna våra tak och besvarar dina funderingar.

Trygg kontakt

På KAMI värnar vi om relationen till våra partners. Därför är både vår kundtjänst och våra säljare alltid lätta att nå och på tårna för att besvara dina funderingar. Välkommen att kontakta oss!

Kundtjänst:

order@kami.se

0923-798 50

Marknad Nord:

Ronny Sundqvist

ronny.sundqvist@kami.se

070-227 37 35 

Marknad Mitt/Syd:

Magnus Widmark

magnus.widmark@kami.se

070-331 48 55

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.