Hoppa till innehållet

Hustillverkare

Som hustillverkare vet du hur viktigt taket är för husets livslängd. Du vill kunna erbjuda dina kunder ett pålitligt tak som står sig genom tid och årstid, samtidigt som du sätter en vacker krona på huset. Med KAMI kan du göra det. Vi erbjuder marknadens mest hållbara tak, som dessutom är väldigt lättmonterade. Vår PLEGEL-serie förenar det bästa av två världar; plåtens hållbarhet och teglets tilltalande estetik.

Marknadens mest hållbara tak

1978 uppfann KAMI det tegelliknande plåttaket i långa längder. Vi kom att kalla det PLEGEL. Sedan den dagen har vi utvecklat och breddat vårt sortiment av plåttak. Att utvecklingen och produktionen sker i Kalix innebär att taken är framtagna i och för en av världens mest extrema miljöer. Tack vare det kan vi erbjuda marknadens mest hållbara tak som står sig genom tid och årstid; trots varierat klimat av sol, regn, hårda vindar och tunga snölaster. Dessutom är de så hållfasta att de tål såväl tunga snölaster som människor som går på det; helt utan att orsaka skada eller fula bucklor. Vårt första som tak lades i Kalix 1978 ser fortfarande bra ut, vilket vittnar om den höga kvalitet vi levererar.

Stora valmöjligheter

Våra tak finns i flertalet olika uttryck, kulörer och egenskaper. I vårt sortiment finns något för alla smaker. Samtliga tak håller mycket hög kvalitet, men takens olika egenskaper kan lämpa sig olika bra beroende på vilka krav du ställer på taket. Premiumprodukten TerraPLEGEL minskar exempelvis risken för snöras från taket medan AluPLEGEL lämpar sig särskilt bra för kustnära områden med hög salthalt. I samråd med oss kan ni erbjuda era kunder det tak som passar dem bäst, både utseende- och funktionsmässigt.

Enkelt montage

Att lägga våra tak är enkelt och tidseffektivt. PLEGEL-taken är särskilt uppskattade av takläggaren eftersom det går att få i sammanhängande längder upp till 7,2 meter. Det innebär färre längdskarvar och gör taket snabbt att lägga.

Erfaren leverantör till hustillverkare

I närmare 40 år har vi levererat tak till hustillverkare världen över. Allt från svenska villor till lyxhotell och residens utomlands. Vi är en trygg partner att lita på som har god insikt i och förståelse för dina krav och önskemål som hustillverkare.

Trygg kontakt

På KAMI värnar vi om relationen till våra partners. Därför är både vår kundtjänst och våra säljare alltid lätta att nå och på tårna för att besvara dina funderingar. Välkommen att kontakta oss!

Kundtjänst:

order@kami.se

0923-798 50

Marknad Nord:

Ronny Sundqvist

ronny.sundqvist@kami.se

070-227 37 35 

Marknad Mitt/Syd:

Magnus Widmark

magnus.widmark@kami.se

070-331 48 55

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago