Hoppa till innehållet

Se vårt blå testtak

6 dec 2019

Kami har sedan 1976 producerat tak i världsklass och har genom en egenutvecklad och unik pressteknik kunnat utveckla det plåttak som kunderna önskar.  

Daniel Fredriksson från Kami säger:

-Vi arbetar ständigt med olika materialval och tekniker för att på olika sätt möta marknadens behov och efterfrågan. Och fortsätter:

-Ett kul exempel på nytänkande och sådant som skiljer sig från mängden är detta blåa testtak. Tillsammans med Aluzinkstosar så blev det riktigt fint tycker vi. Innovationen PLEGEL som vi lanserade i slutet av 70-talet håller ju fortfarande måttet och därefter har fler produkter följt i spåren. TerraPLEGEL är vi unika med och hoppas kunna glädja marknaden med än fler förbättringar framöver.


KONTAKTA OSS, klicka här

Läs mer om vårt kompletta produktsortiment eller våra återförsäljare.

Ladda hem katalogen här

Välkommen!

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Se alla nyheter

Kami investerar i framtiden med ny robot

26 mars 2020
Nu effektiviserar vi produktionen av KamiClassic och KamiTP med robotteknik. Roboten plockar plåt från mottagningsbordet på KamiClassic och staplar...

Dogge Doggelito får nytt tak från KAMI i Anders knackar på

18 september 2019
I det senaste avsnittet av Anders knackar på hälsar programledaren Anders Övfergård på musikern Douglas ”Dogge Doggelito” Leon, som har problem med...

Se Peter Magnussons tak från KAMI i Anders knackar på

4 september 2019
I säsongspremiären av Anders knackar på får Peter Magnusson hjälp med sin bastubyggnad, där vi på KAMI bidragit med vårt populära...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago