Hoppa till innehållet
Dogge Doggelito får nytt tak från KAMI i Anders knackar på

Dogge Doggelito får nytt tak från KAMI i Anders knackar på

18 sep 2019

I det senaste avsnittet av Anders knackar på hälsar programledaren Anders Övfergård på musikern Douglas ”Dogge Doggelito” Leon, som har problem med läckande tak och får hjälp av KAMI. 

I programmet hjälper Anders Öfvergård, tidigare känd från programmet Arga snickaren, kändisar med sina hem samtidigt som han lär känna dem.

Renovering har legat långt ned på prioriteringslistan för Dogge, som varit ensamstående och jobbat mycket. När Anders besöker honom tar de tillsammans hand om det läckande taket och barnen får egna rum.

– Dogge hade problem med läckage i taket och det behövde bytas. Önskvärt var plåttak och att det skulle passa in mot närliggande tak. Vi föreslog vårt unika TerraPLEGEL, som är vårt sandbelagda plåttak med tegelprofilering, säger Daniel Fredriksson, marknadschef på KAMI.

Anders knackar på sändes 18 september klockan 21.00. Se hela avsnittet på TV4 eller i efterhand på TV4 Play.

Med TerraPLEGEL får man både plåttakets hållbarhet och tegeltakets tilltalande estetik – ett klassiskt utseende och hållbarhet utvecklad i den norrbottniska vintern. 


KONTAKTA OSS, klicka här

Läs mer om vårt kompletta produktsortiment eller våra återförsäljare.

Ladda hem katalogen här

Välkommen!

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Se alla nyheter

Se vårt blå testtak

6 december 2019
Kami har sedan 1976 producerat tak i världsklass och har genom en egenutvecklad och unik pressteknik kunnat utveckla det plåttak som kunderna...

KAMI på Bomässan i Trondheim 15-17 november

15 november 2019
Besök KAMI i Trondheims Spektrum 15-17 november. Kami i Kalix grundades 1976 och har sedan dess producerat plåttak via en helt exklusiv och...

KAMI på Bomässan i Alta 8-10 november

8 november 2019
BESÖK OSS i Altas Finnmarkshallen 8-10 november. Världsunik tillverkningsteknik Behöver ni byta tak? Kom in och besök oss i Altas Finnmarkshallen,...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago