Hoppa till innehållet
Dogge Doggelito får nytt tak från KAMI i Anders knackar på

Dogge Doggelito får nytt tak från KAMI i Anders knackar på

18 sep 2019

I det senaste avsnittet av Anders knackar på hälsar programledaren Anders Övfergård på musikern Douglas ”Dogge Doggelito” Leon, som har problem med läckande tak och får hjälp av KAMI. 

I programmet hjälper Anders Öfvergård, tidigare känd från programmet Arga snickaren, kändisar med sina hem samtidigt som han lär känna dem.

Renovering har legat långt ned på prioriteringslistan för Dogge, som varit ensamstående och jobbat mycket. När Anders besöker honom tar de tillsammans hand om det läckande taket och barnen får egna rum.

– Dogge hade problem med läckage i taket och det behövde bytas. Önskvärt var plåttak och att det skulle passa in mot närliggande tak. Vi föreslog vårt unika TerraPLEGEL, som är vårt sandbelagda plåttak med tegelprofilering, säger Daniel Fredriksson, marknadschef på KAMI.

Anders knackar på sändes 18 september klockan 21.00. Se hela avsnittet på TV4 eller i efterhand på TV4 Play.

Med TerraPLEGEL får man både plåttakets hållbarhet och tegeltakets tilltalande estetik – ett klassiskt utseende och hållbarhet utvecklad i den norrbottniska vintern. 


KONTAKTA OSS, klicka här

Läs mer om vårt kompletta produktsortiment eller våra återförsäljare.

Ladda hem katalogen här

Välkommen!

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Se alla nyheter

Se Peter Magnussons tak från KAMI i Anders knackar på

4 september 2019
I säsongspremiären av Anders knackar på får Peter Magnusson hjälp med sin bastubyggnad, där vi på KAMI bidragit med vårt populära...

Vinnare av gissa antal skruv-tävlingen

22 augusti 2019
Rasmus Andersson blev den glada vinnaren som gissade närmast på vår "gissa antal skruv"-tävling under Stora Nolia i Umeå.   Rasmus gissade på 521...

Upptäck våra referensprojekt

29 juli 2019
Har du undrat hur TerraPLEGEL ser ut mot vitt trähus – eller hur man kan göra ett trefärgstak av KamiClassic? Nu har vi lagt upp massor av...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago