Hoppa till innehållet
Se Peter Magnussons tak från KAMI i Anders knackar på

Se Peter Magnussons tak från KAMI i Anders knackar på

4 sep 2019

I säsongspremiären av Anders knackar på får Peter Magnusson hjälp med sin bastubyggnad, där vi på KAMI bidragit med vårt populära klicktak KamiClassic.

I tv-programmet Anders knackar på hjälper programledaren Anders Öfvergård kändisar med olika husprojekt, samtidigt som han lär känna dem närmre.

Komikern och skådespelaren Peter Magnusson har tillsammans med familjen ett lantställe i Stockholms skärgård men har inte tagit hand om det så bra som han velat. Anders rycker därför in. Bland annat behövde Peter hjälp med en bastubyggnad och det blev stilrena KamiClassic som fick pryda byggnaden.

– Det passade in i miljön till den strandnära funkisbyggnaden med pulpettak, säger Daniel Fredriksson, marknadschef på KAMI.

Anders knackar på sänds på onsdagar klockan 21.00. Spana in det första avsnittet när det sänds eller i efterhand på TV4 Play

KamiClassic är vårt populära klicktak i en uppdaterad version, som med nya smarta detaljer blivit ännu bättre och ger ditt tak ett modernt utseende. Produkten erbjuds i åtta kulörer och tre profileringar. 

  


KONTAKTA OSS, klicka här

Läs mer om vårt kompletta produktsortiment eller våra återförsäljare.

Ladda hem katalogen här

Välkommen!

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Se alla nyheter

KAMI på Bomässan i Trondheim 15-17 november

15 november 2019
Besök KAMI i Trondheims Spektrum 15-17 november. Kami i Kalix grundades 1976 och har sedan dess producerat plåttak via en helt exklusiv och...

KAMI på Bomässan i Alta 8-10 november

8 november 2019
BESÖK OSS i Altas Finnmarkshallen 8-10 november. Världsunik tillverkningsteknik Behöver ni byta tak? Kom in och besök oss i Altas Finnmarkshallen,...

Dogge Doggelito får nytt tak från KAMI i Anders knackar på

18 september 2019
I det senaste avsnittet av Anders knackar på hälsar programledaren Anders Övfergård på musikern Douglas ”Dogge Doggelito” Leon, som har problem med...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago