Hoppa till innehållet
Sofias Änglar

Sofias Änglar

15 feb 2019

Så kul! Sofias Änglar har skickat oss en tackvideo efter vårt bidrag till programmet, som renoverar hus åt familjer som har det tufft.

KAMI har bidragit med taket TerraPLEGEL, i utförandet 1-kupig svart, samt med taksäkerhet- och takavvattningsprodukter.

– Vi är jätteglada att vi kunde hjälpa till och bidra till ett fint hem till familjen. Nu kan de känna sig trygga med att de får ett tak som håller över tid, säger Daniel Fredriksson, marknadschef på KAMI.

Plåtslageri Ludvika AB lade själva taket, och Håkan Fredriksson därifrån berättar:

–  Det var roligt att kunna hjälpa till och vi fick en bra sammanhållning när alla hjälptes åt med bygget. Materialet som KAMI levererade var stabilt att jobba med, och passformen var bra.

 

Här på D-play kan du se hela avsnittet


KONTAKTA OSS, klicka här

Läs mer om vårt kompletta produktsortiment eller våra återförsäljare.

Ladda hem katalogen här

Välkommen!

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Till kalender

KAMI på Bomässan i Helsingborg 5-7 april

27 februari 2019
Världsunik tillverkningsteknik BESÖK OSS i Helsingborg 5-7 april. Du får klämma och känna på våra hållbara tak från Norrbotten på Bomässan i...

Kami på Bomässan i Jönköping 8-10 mars

27 februari 2019
Världsunik tillverkningsteknik BESÖK OSS i Jönköping 8-10 mars, Monter A04. Du får klämma och känna på våra hållbara tak från Norrbotten på...

Jämtlands Hem & Villamässa 2019

12 februari 2019
Vi kommer medverka på Jämtlands Hem & Villamässa den 23-24/2 2019. Mässan hålls på Frösö Park Arena. Kom och besök oss i vår monter med dina takfunderingar. Väl mött/KAMI.   För att komma direkt till mässans...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago