Hoppa till innehållet
KAMI stolta produktsponsorer i Sofias änglar

KAMI stolta produktsponsorer i Sofias änglar

23 jan 2019, 21:00

Vi är glada att kunna berätta om vårt medverkande i avsnittet den 23 januari av Sofias änglar, som i detta avsnitt hjälper en familj i Ludvika som kämpar mot anorexi. 

Sofias änglar är tv-programmet på Kanal 5 som hjälper familjer som varit med om tragedier eller svåra händelser att rusta upp sina hem och göra livet enklare. 

Familjen som fått hjälp i Ludvika har haft det tufft de senaste åren. En familjemedlem lider av anorexi och vägen tillbaka från sjukdomen är lång. Eftersom familjen själv inte haft kraft att ta hand om huset så har teamet bakom Sofias änglar besökt dem för att hjälpa till att rusta upp det.

KAMI har bidragit med taket TerraPLEGEL, i utförandet 1-kupig svart, samt med taksäkerhet- och takavvattningsprodukter.

– Vi är jätteglada att vi kunde hjälpa till och bidra till ett fint hem till familjen. Nu kan de känna sig trygga med att de får ett tak som håller över tid, säger Daniel Fredriksson, marknadschef på KAMI.

Avsnittet av Sofias änglar kan du se på Kanal 5 eller klicka här för att se avsnittet på Dplay.


KONTAKTA OSS, klicka här

Läs mer om vårt kompletta produktsortiment eller våra återförsäljare.

Ladda hem katalogen här

Välkommen!

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Till kalender

Upptäck våra referensprojekt

29 juli 2019
Har du undrat hur TerraPLEGEL ser ut mot vitt trähus – eller hur man kan göra ett trefärgstak av KamiClassic? Nu har vi lagt upp massor av...

KAMI på Bomässan i Helsingborg 5-7 april

27 februari 2019
Världsunik tillverkningsteknik BESÖK OSS i Helsingborg 5-7 april. Du får klämma och känna på våra hållbara tak från Norrbotten på Bomässan i...

Kami på Bomässan i Jönköping 8-10 mars

27 februari 2019
Världsunik tillverkningsteknik BESÖK OSS i Jönköping 8-10 mars, Monter A04. Du får klämma och känna på våra hållbara tak från Norrbotten på...

Sofias Änglar

15 februari 2019
Så kul! Sofias Änglar har skickat oss en tackvideo efter vårt bidrag till programmet, som renoverar hus åt familjer som har det tufft. KAMI har...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.
By Formsmedjan. Powered by Yago