Hoppa till innehållet
KAMI fortsätter växa

KAMI fortsätter växa

8 nov 2018

KAMI fortsätter öka sina marknadsandelar stadigt. Den ökade tillväxten i Sverige och Norge kan bland annat tillskrivas ökad närvaro på marknaden, effektivitetsförbättringar, utökat produktutbud och utvecklade affärskontakter.

– Vi växer och blir större och gör det kontrollerat, säger Daniel Fredriksson, marknads- och försäljningschef på KAMI.

En anledning till den fortsatta tillväxten är fjolårsnyheten KamiClassic, som har fått sitt genomslag och bland annat använts vid flera nybyggnationer i Skåne.

– Skåne är ett av ställena där vi lyckats med KamiClassic. Det är en populär produkt och vi har kommit in på några projekt, där det finns fler i pipen som vi hoppas vara med på, säger Fredriksson.

Siktet ligger på ytterligare ökad närvaro på den svenska och norska marknaden. En anledning till att produkterna slår bra mot den norska marknaden är bland annat att taken klarar höga snölaster, är anpassade för att gå på och att den sandbelagda plåten är populär.

– Norge är en traditionell marknad för oss. Vi har funnits där under väldigt många år, men nu har vi jobbat mer fokuserat där i några år och vår närvaro är högre.

Samtidigt investerar företaget också i nya produktionslinjer för att möta efterfrågan – bland annat just med klicktaket KamiClassic.

– Det går bättre och bättre varje år. En nyckelfaktor för oss är vår effektivitet som vi ständigt arbetar med. Vi jobbar hårt med ständiga förbättringar för att kunna möta en allt högre efterfrågan och samtidigt kunna upprätthålla vår servicenivå till våra kunder, säger Fredriksson.


Till kalender

Så blev vinnartaket i KAMI-tävlingen

1 oktober 2018, 00:00
Vinnarna i vår tävling ”Vinn ditt tak” under Stora Nolia delar nu med av sig av slutresultatet av sin förvaringsbod som pryds av TerraPLEGEL från KAMI. Eric Lundberg och sambon Erica Holm från Tavelsjö passar också på att bjuda på fler bilder där...

Trefärgstak i Staffanstorp

18 september 2018
I Staffanstorp i Skåne har 18 stycken lägenheter nyligen uppförts – och det är takläggning med en härlig twist. Ungefär 1500 kvadratmeter av nya KamiClassic gick åt till det lite annorlunda projektet, med IKANO som slutkund. – Det roliga med det...

Kami i Västerås Bomässa 21-23 september

14 september 2018
TAK I VÄRLDSKLASS BESÖK OSS I MONTER E05 i Västerås 21-23 september. Du får klämma och känna på våra hållbara tak från Norrbotten på Bomässan i...

Fler evenemang

Registrera dig

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.