Hoppa till innehållet
18 september 2018

Trefärgstak i Staffanstorp

I Staffanstorp i Skåne har 18 stycken lägenheter nyligen uppförts – och det är takläggning med en härlig twist. Ungefär 1500 kvadratmeter av nya KamiClassic gick åt till det lite annorlunda projektet, med IKANO som slutkund.

– Det roliga med det här är ju att det är flera olika färger på taket, berättar Magnus Widmark, säljare på KAMI, region mitt/syd.

Taken går nämligen i silver, grått och tegelrött. Husen är kedjehus och för varje nytt lägenhetshus byter taket färg. Magnus Widmark är väldigt förtjust i projektet:

– Det är riktigt häftigt, lite annorlunda. Det sticker ju ut litegrann. Traditionellt är det ju en färg på taken, så det här livade upp!

Peter Stålseger, platschef på Areco Direkt i Malmö, var återförsäljare till kunden och berättar varför de valde just KAMI:

– Det har varit ett bra samarbete hela vägen. Det är helheten som gjort att det blev KAMI. Priset naturligtvis, men också helhetslösningen. Det har stämt hela vägen med alla detaljer runtomkring. Det är inte bara taket, det är ju till exempel vindskivor, infästning och avvattning också.

Peter Stålseger är nöjd med samarbetet.

– Det har funkat jättebra, fast vi är långt ifrån varandra. Så vi har löst transporterna bra också. Vi har nya projekt vi håller på med nu, i Höganäs bland annat. Det är samma typ av tak även där.

Magnus Widmark på KAMI berättar att det har ”känts som en islossning” för företaget i Skåneregionen på senare tid.

– Det har ju varit fantastiskt sen ungefär i fjol, i och med att det har varit flera projekt där nere i Skåne. Så det har varit roligt och det har börjat hända grejer där nere efter att vi har varit där och jobbat in oss.

– Och vi hoppas att det fortsätter i Skåneregionen ännu mer, så att man får vara med på något fler sådant här projekt!

 

Foto: Daniel Persson


 

Läs mer om vårt produktsortiment eller hitta din närmaste återförsäljare.

Klicka på vår prisberäknare så kan du direkt få ett preliminärt pris på ditt tak.

 

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Kontakta Kami nu, klicka här!

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850

By Formsmedjan. Powered by YAGO.