Hoppa till innehållet
13 augusti 2018

Tak från KAMI är det naturliga valet

Norr om Polcirkeln i Norrbottens inland driver entreprenörerna Johan & Sara turismföretaget Explore The North. År 2017 köpte de en stor hotellfastighet i Tärendö som de nu helrenoverar och bygger ut. De bestämde sig för att hotelltaket ska bestå utav Terra Plegel från KAMI för det lyxiga men samtidigt avkopplande Arctic River Lodge som öppnar dörrarna i slutet av 2018.

 

Petter Töyrä på SOS Bygg som utför takbytet på Arctic River Lodge säger:

”Det är bra att jobba med KAMI då de levererar rejäla produkter som man känner och märker att de har hög kvalitet. Jag gillar speciellt Terra Plegel som ger en naturlig känsla och där man i många fall slipper använda snörasskydd då ytan inte är glatt. Projektet som vi jobbar med just nu handlar om stora ytor tak som ska bytas, totalt 2300m2. De gäller att hitta smarta lösningar på utförande, så man håller tidsplanen. Och så är de ju alltid kul att jobba fysiskt, vad ska man annars göra om dagarna!”

 

Ronny Sundqvist från KAMI om varför just Terra Plegel lämpar sig väl:

”Det är ju stor yta som ska täckas i detta projekt och ser vi till de senaste vintrarna så har snömängderna varit väldigt höga i denna del av landet. Terra Plegel klarar stora belastningar och har ett inbyggt halkskydd vilket lämpar sig perfekt i detta avseende. Att veta vad det är man sätter upp ger ju också en utökad trygghet för kund då produkten är välbeprövad sen över 30 år. Jag tycker att det sammetslena unika utseendet på Terra Plegel smälter bra in i den lyxiga men avkopplande miljön som kunden eftersträvar. ”

 

Premiumprodukten TerraPLEGEL® är marknadens mest hållbara tak.

TerraPLEGEL® förenar det bästa av två världar – plåttakets hållbarhet och tegeltakets tilltalande estetik. Ett elegant tak som för tankarna till klassiska skandinaviska tak. I vårt populära 1-kupiga utförande får du ett tak som utseendemässigt ligger väldigt nära klassiskt lertegel.

Läs mer om Kami Terra Plegel, klicka här

By Formsmedjan. Powered by YAGO.