Hoppa till innehållet

KAMI satsar i England

3 jul 2016 - 1 jan 2018, 08:00

KAMI, Kalix Mekaniska Industrier AB, har startat ett dotterbolag i Cambridge, Storbritannien.

  • KAMI har tidigare exporterat stora volymer takplåt för nybyggnation och renovering av bl a skolor i Storbritannien. För att öka marknadsnärvaron och underlätta för fler kunder i England att köpa KAMIs högkvalitativa takpannor har vi valt att öppna ett säljkontor i Cambridge, säger Daniel Fredriksson, marknadschef för KAMI.

 

KAMI, grundat 1976, tillverkar högkvalitativa takprodukter i stål och aluminium för såväl nybyggnation som ROT. En relativt stor del av produkterna exporteras, framförallt till Norge och till länder i Kaukasien.

  • Etableringen av KAMI Roofing Ltd i Cambridge är ett led i en fortsatt offensiv marknads­satsning på exportmarknaden. Vi har deltagit på Nordbygg, Nordens största byggmässa, i april och vi ökar stadigt vår marknadsandel i Sverige och Norge. Vi har dessutom nyligen investerat i nya, effektivare produktionsmaskiner. Vi ser ljust på framtiden, säger Sven Lindström, VD i KAMI AB.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Sven Lindström, VD KAMI AB. Tel: 0730-816680. E-post: sven.lindstrom@kami.se

Daniel Fredriksson, Marknads-/försäljningschef KAMI AB. Tel: 070-377 98 50. E-post: daniel.fredriksson@kami.se


Til kalenderen


Fler evenemang

Registrer deg

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

Til kalenderen