Hoppa till innehållet

KamiClassic fick storpremiär i Åhus

14 sep 2018

I Åhus i Kristianstads kommun i Skåne fick nya hus på Tätörtsvägen äran att bli det första stora projektet med nya KamiClassic. Det är sammanlagt 12 hus, bestående av 58 lägenheter, som byggts.

– Det var jätteroligt att vi fick det där. Det var ju första stora projektet vi fick med vår nya produkt KamiClassic, som vi började tillverka vid den här tiden i fjol, berättar Magnus Widmark, säljare på KAMI region mitt/syd.

– Det var ett samarbete mellan återförsäljaren Areco och oss mot byggaren här.

Mikael Karlsson på M.Karlsson Bygg anlitades av ett fastighetsbolag för att bygga husen och han menar att KamiClassic var smidigt att jobba med:

– Väldigt fin plåt att lägga, måste jag säga. Det passade oss snickare! Sedan blir det ju faktiskt väldigt snyggt också.

Mikael Karlsson förklarar att de valde mellan två takleverantörer innan valet till slut föll på KAMI:

– Vi diskuterade med dem vad vi skulle göra och hur vi hade tänkt. Under resans gång tyckte jag att de var duktiga på att hålla kontakten med oss för att hitta en lösning som faktiskt passade, en prisbild som funkade samt en leveransplan och det ena med det tredje, förklarar Mikael Karlsson.

– Jag skulle absolut vilja arbeta med deras produkter igen. Det har funkat bra!

 

Foto: Daniel Persson


 

Klicka här för att se vårt produktsortiment eller hitta din närmaste återförsäljare.

Klicka på vår prisberäknare så kan du direkt få ett preliminärt pris på ditt tak.

 

KAMI uppfann det tegelliknande plåttaket 1978 – Plegel®.

Med mer än 30 års erfarenhet och utveckling erbjuder vi fortfarande marknadens mest hållbara plåttak. Produktionen sker i Kalix, Norrbotten. Det garanterar starka och hållbara tak med hög finish. Tak när de är som tryggast – kami.se.

Kontakta Kami nu, klicka här!

Marknads- och försäljningschef - Produktchef

Daniel Fredriksson
daniel.fredriksson@kami.se
+46 923 692 50 
+46 (0)70-3779850


Til kalenderen

Kami i VBL Fagtreff 2018 I Oslo

9 august 2018
TAK I VERDENSKLASSE Kom inn och besøk oss på Ekeberghallen! Skandinavias største fagmesse for ventilasjons- og blikkenslagerbransjen. Våre tak er...

Fler evenemang

Registrer deg

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.