Hoppa till innehållet

Sven Lindström – ny VD

13 jan 2016 - 1 jan 2018

Med nytt år och nya möjligheter tar vi utvecklingen framåt med ny VD. Sedan Sven Lindström blev platschef på KAMI i Kalix hösten 2014 har han gjort ett riktigt bra arbete med kontinuerliga förbättringar i produktionen. För KAMI är det därför ett naturligt steg att ge honom förtroendet som VD.

Sven har lång erfarenhet av produktionsledande befattningar från bland annat Part Construction AB och Borö-Pannan AB. Sven ser positivt på framtiden och säger:

-        KAMI är pionjär inom takplåtstillverkning. Vår målsättning är att fortsätta öka volymerna i Sverige och utomlands och samtidigt effektivisera verksamheten ytterligare.

Magnus Åberg, delägare och avgående VD, fyller i:

-        Vi har fått en stabilitet i verksamheten efter några tuffa år efter finanskrisen 2009. Vi gör just nu investeringar för att kunna flytta hem en stor del av tillbehörstillverkningen som tidigare producerat hos underleverantörer och gör fortsatta marknadssatsningar i Norden och Europa.


Til kalenderen

Kami i VBL Fagtreff 2018 I Oslo

9 august 2018
TAK I VERDENSKLASSE Kom inn och besøk oss på Ekeberghallen! Skandinavias største fagmesse for ventilasjons- og blikkenslagerbransjen. Våre tak er...

Fler evenemang

Registrer deg

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.